Voita liput IIK!!-kauhuelokuvafestivaalille

Ajankohtaista

Kaltio tarjoaa tilaajilleen yhdessä Iikkuvat ry:n kanssa mahdollisuuden nähdä liiankin monta kauhuelokuvaa IIK!!-kauhuelokuvafestivaalilla 3.–4.11. täysin maksutta. Arvomme kisaan osallistuvien kesken kahden sarjamurhaajakortin paketin; henkilökohtaiset kortit oikeuttavat kantajansa pääsemään kaikkiin festivaalin näytöksiin. Palkinnon arvo on 140 euroa.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Kaltion tilaajat sekä ne Kaltio ry:n jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuodelle 2017. Arvontaan osallistutaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen toimitus@kaltio.fi, viestin otsikoksi merkitään ”IIK-arvonta” ja viestikenttään kirjoitetaan osallistujan nimi sekä puhelinnumero tai sähköpostiosoite, johon osallistuja haluaa saada ilmoituksen mahdollisesta voitostaan. Arvontaan voi osallistua 26.10. saakka, ja voittajalle ilmoitetaan viimeistään maanantaina 30.10.

Kisa on avoin niin vanhoille kuin uusille tilaajille ja jäsenille, eli mikäli et vielä Kaltiota tilaa, nyt siihen on yksi hyvä syy lisää!

IIK!!-kauhuelokuvafestivaali järjestetään pyhäinpäivän viikonloppuna perjantaina ja lauantaina 3.–4.11. Iin (t)yöväentalolla osoitteessa Pappilantie 1. Festivaalilla katsellaan reilu kymmenkunta uutta ja vanhaa kauhuelokuvaa sekä perinteisen kauhulyhytelokuvakilpailun osallistujakaarti. Yhtenä huipennuksena nähdään tänäkin vuonna säestetty mykkäelokuva. Ohjelma vahvistuu syksyn aikana, lisätietoja löytää verkko-osoitteesta www.iikfestivaali.fi.

Kommentit